Dorëzimi dhe kthimi

Veshje

Bebe

Size 1 muajsh 3 muajsh 6 muajsh 9 muajsh 12 muajsh 18 muajsh 24 muajsh
Gjatësia 53 59 68 71 74 80 86
Beli 42,5 44 45,5 46,6 47,5 49 50,5

Vajza

Mosha 2 vjeçe 3 vjeçe 4 vjeçe 5 vjeçe 6 vjeçe 8 vjeçe 10 vjeçe 12 vjeçe 14 vjeçe
Gjatësia 92 98 104 110 116 128 140 152 158
Masa e gjoksit në cm 51 54 55,5 57,5 59,5 63,5 70,5 77,5 81,5
Masa e belit në cm 50,5 53,5 55 56 57 59 62 65,5 67
Masa e vitheve në cm 54 58,5 60,5 62,5 64,5 68,5 76,5 84,5 85,5

Djem

Mosha 2 vjeç 3 vjeç 4 vjeç 5 vjeç 6 vjeç 8 vjeç 10 vjeç 12 vjeç 14 vjeç
Gjatësia 92 98 104 110 116 128 140 152 158
Masa e gjoksit në cm 51 54 55,5 57,5 59,5 63,5 70 77 80,5
Masa e belit në cm 50,5 53,5 55 56 57 59 64 69,5 72
54 58,5 60,5 62,5 64,5 68,5 75,5 84,5 85,5

 

Çantë gjumi për bebe

Gjatësia Masa 1 (T1) Masa 2 (T2)
Mosha 3 to 18 muajsh 3 to 18 muajsh

KEPUCE

Bebe

Mosha 1-3 muajsh 3-6 muajsh 6-9 muajsh 9-15 muajsh 12-24 muajsh
Masa e këmbës (në cm) 10,5 11,3 12 12,7 13,3 14 14,7
Masa përkatëse 17 18 19 20 21 22 23

Fëmijë

Mosha 2-4 vjeç 3-6 vjeç 5-7 vjeç 8-10 vjeç 10-14 vjeç
Masa e këmbës (në cm) 10,5 11,3 12 12,7 13,3 14 14,7
Masa përkatëse 17 18 19 20 21 22 23

 

Sharko këtu

Çorape

3 to 9 muajsh 12 to 24 muajsh 3 to 4 vjeç 5 to 6 vjeç 7 to 11 vjeç 12 to 14 vjeç
15/18 19/22 23/26 27/28 31/34 35/38