Who we are

Ka një histori të tërë për Du Pareil au même: ajo e një stilisti teatri që e pa botën e veshjeve të fëmijëve të mërzitshme dhe të mërzitshme.

Një burrë nga skena krijuese dhe plot imagjinatë, ai hapi një dyqan veshjesh me zbritje dhe filloi të projektonte një gamë rrënjësisht të ndryshme. Nga dëshira e tij shumë e thjeshtë për të krijuar rroba argëtuese dhe shumëngjyrëshe, ai ngriti perden e një bote të re me një personalitet të fortë: butiku ynë i parë i quajtur Du Pareil au même u hap në 1986.

Marka Du Pareil au même ka qenë në veshjet e fëmijëve francezë për më shumë se 30 vjet. Ajo ka revolucionarizuar tregun, dhe sot ajo ende kampionon një vizion të ri të veshjeve për fëmijë, me rrobat e saj me ngjyra të ndezura, motivet e saj unike, detajet e saj të jashtëzakonshme dhe cilësinë e saj të shkëlqyer me një çmim të vogël!

Është një markë universale: veshje për çdo rast, nga të porsalindurit tek fëmijët e vegjël, nga koka te këmbët.

Një markë e gëzuar, lozonjare: rroba që nënkuptojnë gëzim, surpriza, ngjyra të ndezura dhe një sens humori.

Një markë që do të thotë liri: frymëzuar nga gjithçka, pa konvencione për të krijuar dizajne origjinale; një markë që rinovon veten dhe lejon të gjithë të krijojnë pamjen e tyre.
Por mbi të gjitha, një markë që është në anën e fëmijëve, që përvetëson këndvështrimin e tyre: në sinkron me shijet e tyre, dëshirat, jetën e tyre të përditshme, gjërat që duan dhe jetojnë; një markë që respekton personalitetin e tyre dhe në të cilën ata ndihen mirë.

Ne kemi një histori të gjatë në Du Pareil au même: tani u takon fëmijëve tuaj të bëjnë të tyren. Du Pareil au même: çfarë duan fëmijët.


#
#